Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
دانشگاه
Viewed 42 times 0 Answers
0
با و احترام، یه ایمیل امده در خصوص مراقب آزمونinvigilator, رزومه خواسته، من پذیرش winter 2022 دارم، اقدام کنم؟؟ شرایط مشابه کسی هست؟؟
2021-09-28 17:24:00
Montreal
دانشگاه
#رزومه
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#رزومه
به نظرتون میشه با ارشد مهندسی مکانیک برای دکترا Computer science این دانشگاه اپلای کرد؟! برای یه استاد دانشکده مکانیک رزومه فرستادم ایشون گفتن پوزیشن خالی ندارن و با توجه به رزومه ام به این استاد ایمیل بزنم خوبه.
2021-08-31 12:25:00
#Vancouver
[دانشگاه]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟
2021-09-01 22:42:00
#Ottawa
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
43
Views
۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟
2021-09-01 22:42:00
#Toronto
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
46
Views
2021-09-01 22:43:00
#Vancouver
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
46
Views
#Montreal
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
#Vancouver
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
2021-09-02 05:32:00
#Ottawa
[در مقطع کارشناسی]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
من هم میخوام برای کارشناسی اقدام کنم ولی برای دریافت بورسیه تو کارشناسی با اینکه خیلی کم و رقابتی هست ولی دانشگاه ها SAT رو مدنظر ندارن ولی وقتی رزومه کسایی که این بورسیه ها رو گرفتن میخونم میبینم که همشون مقاله کار کردن میخواستم بدونم نظرتون چیه؟ من قهرمانی داخلی تو کاراته دارم و ایلتس ۷.۵ و مقاله داخلی هم دارم
2021-09-02 06:51:00
#Montreal
[میخواستم بدونم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
45
Views
من واسه رشته Kinesiology مک گیل با یه استادی مصاحبه داشتم بهم گفتن باید اول اپلیکیشن این رشته رو پر کنم بعد دانشگاه خودش تصمیم میگیره فاند بده یا نه، کسی میدونه روال کار این دانشگاه چه جوریه؟ آخه دانشگاههای دیگه وقتی با استادی مصاحبه می کنیم خود استاد می گه وضعیت فاندشو، ولی ایشون فقط به من گفت رزومه خوبی داری اپلای کن
2021-09-02 07:09:00
#Montreal
[دانشگاه]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
47
Views
کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه ویکتوریا یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ?? ۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟ به نظرتون اگر بگیم که ورزش ه
2021-09-02 23:35:00
#Vancouver
[خیلی ممنون میشم]
دانشگاه
0
Votes
0
Answers
44
Views
وقتی ددلاین زده Jan 31 ، حالا اگه ما مثلا 3 ماه مونده به ددلاین سابمیت کنیم توی سایت با مدارک کامل با وقتی که مثلا 20 روز مونده به ددلاین تفاوتی میکنه یا نه ؟؟ منظورم اینه هرچی زودتر ثبت نام کنیم توی سایت دانشگاه زودتر بررسی میکنن و جواب میدن یا نه ؟؟
2021-08-30 04:59:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
48
Views
بیمه پزشکی شامل چشم پزشکی و خرید عینک هم میشه ؟
2021-07-28 03:57:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
55
Views
اگر بخوایم به یک استادی که جواب ایمیل نداده بعد از مدت طولانی مثلا نزدیک یکسال ایمیل بزنیم بهتره مجدد یه ایمیل جدید بزنیم یا ریمایندر بزنیم؟
2021-08-29 12:21:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
49
Views
ددلاین فرستادن مدارک برای ارشد زبان شناسی میدونید چه زمانی هست؟پیدا نمیکنم متاسفانه ایمیلم زدم میگه شلوغیم فعلا
2021-08-28 18:22:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
48
Views
جواب ویزای تحصیلی من هنوز نیامده پس از گذشت 4 ماه ایا پیشنهاد خاصی دارید ؟مدر خاصی نیاز هست بفرستم؟
2021-09-01 16:05:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
كسي در خصوص اپلاي براي ارشد دوم رشته آموزش زبان انگليسي اطلاعاتي داره؟اصلا اين رشته شانسي براي پذيرش داره؟
2021-08-30 04:07:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
این متن منظورش چی هست شما از این متن چه برداشتی میکنید(مخصوصا قسمت بولد شده) ممنون از راهنمایی تون Please upload a photocopy of your most recent college/university transcript from the institution(s) listed above Please note that all transcripts received via the upload process are considered unofficial. If your academic records are in a language other than English or French, please arrange for the submission of a certified translation in either English or French in addition to the transcript in
2021-08-29 16:33:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
الان یک ایمیل از دانشگاه برام اومد که نوشته "دارید این ایمیل رو میگیرید چون اخیراً با فردی که تست کروناش مثبت شده در تماس بودید ولی ریسک ابتلای شما پایینه بنا براین میتونید به اومدن به دانشگاه ادامه بدید، فقط مراقب علائمتون تا فلان تاریخ باشید..." برای شما هم اومده همچین ایمیلی؟
2021-09-27 12:15:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal